HYR CONTAINER
TILL LÅGT PRIS!

Marknadens BREDASTE utbud av förrådscontainers för alla ändamål

22
NOV
2017

Flytt av containeruppställning i Göteborgs frihamn januari 2018

Posted By :
Comments : Off

Under januari 2018 kommer vår containeruppställning flyttas från Frihamnen i Göteborg. Den nya adressen som kommer gälla från februari är Storängsvägen 4, Björröd.

Anledningen till flytten är att Göteborg Stad ska bygga bostäder. Vi tar tillfället att öka vår service och säkerhet och lägger till kameraövervakning, elektriskt styrd grind med personlig kod, och hoppas med det kunna ge bättre tillgänglighet till flera typer av förråd.

Praktiskt inför flytten

För att underlätta flytten kan du gratis beställa två spännband per container så att ni inför flytten kan säkra innehållet. Alabanza ansvarar inte för skadat containerinnehåll och det är därför viktigt att inget ömtåligt ligger löst i containern när vi flyttar den. Maila er beställning av spännband till contact@alabanza.se

Fyll i blanketten för att godkänna flytten

Nedan hittar du en blankett som du beshöver skriva på att du vill fortsätta att hyra av oss, samt att du godkänner att vi flyttar din container och att du ska säkra innehållet. Som kompensation för att containern inte kommer vara tillgänglig under delar av januari så får alla kunder som magasinerar på vår mark 50 % rabatt på hyran under containerflytten, januari 2018.

>> Ladda ner och fyll i blanketten

Vid uppsägning av avtal

Om du motsäger flytten av containerförvaringen så är det möjligt att avsluta ditt avtal och tömma containern innan flytten även om det finns resterande bindningstid kvar på avtalet. Alabanza kommer att säga upp de avtal som ej accepterat förlängning under november.

Maila er uppsägning/ert besked skriftligen till contact@alabanza.se så avslutar vi ert avtal per den sista december 2017.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på Alabanza, telefonnummer: 0771-40 00 40.