HYR CONTAINER
TILL LÅGT PRIS!

Marknadens BREDASTE utbud av förrådscontainers för alla ändamål

Varför ska man välja Alabanza istället för Shurgard?

Alabanza håller lägre priser än Shurgard men erbjuder ändå säker förvaring
Tack vare att vi tittat på vad våra kunder faktiskt behöver för att kunna förvara sina saker på ett lämpligt sätt har vi valt bort icke nödvändiga saker som bidrar till högre kostnader. Ett exempel på detta är att 99% av alla våra kunder inte behöver någonting annat än kallförvaring, och därför har vi valt att tillämpa just detta som en standard. Visst kan det ibland kännas lyxigt med ett uppvärmt förvaringsutrymme, men vid förvaring av de flesta saker så är det inte värmen som är avgörande – det är avfuktningen som är viktig. Om du däremot önskar ett förråd med elvärme och isolering så erbjuder vi självfallet även det.

Bättre öppettider
Även om stationen är obemannad har du fortfarande tillgång till ditt förråd dygnet runt tack vare din personliga pinkod du har för att komma in till förrådsområdet.

Packa ihop dina saker i lugn och ro
Vi erbjuder möjligheten att lämna av din container på din egen tomt eller garageuppfart så att du i lugn och ro kan flytta in dina saker i containern utan att behöva känna någon stress. Detta gör det också möjligt för dig att flytta över dina saker till containern över en längre tidsperiod, vilket gör att du inte har tvånget att spendera en hel ledig helg på att flytta dina ägodelar till en magasinering.